Vuosikokous 2019

Kotiseutuyhdistys Sompio-seura ry:n vuosikokous pidettiin lauantaina 23.3.2019 Vuotson PoroBaarissa.

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana jatkaa Asta Valkonen ja varapuheenjohtajana Jouni Alakorva. Hallitukseen valittiin Jorma Kantelinen, Risto Pyhäjärvi, Kalevi Lokka, Esa Rautio sekä Soili Kokkonen. Varajäseniksi valittiin Samuli Keskitalo, Virve Peuna, Veli-Matti Mutenia ja Esa Koski. Sihteeri-rahastonhoitajana jatkaa Lea Alakorva-Pernu.

Vuoden 2019 aikana seuran isoin urakka on Akmeelinkummun kodan kunnostaminen. Uulalan pikkukämppä on palotarkastusta vaille valmis. Uulalaan rakennetaan kompostihuussi pikkukämpän läheisyyteen.

Jäsentiedote lähetetään sähköpostilla tai kirjeenä seuran jäsenille huhtikuun aikana. Jäsenkirjeessä kerrotaan tarkemmin vuoden tapahtumista ja siinä on myös
ohjeet jäsenmaksun maksamiseen, seuraathan postiasi.

Aurinkoista kevättä!